Sådan køber du

Step 1

Gå til webshoppen. Vælg den ammunition du ønsker. Du kan evt. søge din kaliber i søgefeltet.

Step 2.

Læg den ønskede ammunition i kurven.

Step 3.

Gå til kurven, udfyld alle felter og godkend ordren.
Da vores transportfirma ( Dansk Våbentransport ) normalt leverer indenfor alm. arbejdstid, opfordrer vi til, at du ændrer din leveringsadresse til din arbejdsadresse, hvis du ikke kan være hjemme på hverdage mellem kl. 8:00 og kl. 16:00. Bemærk venligst, at vi kun leverer til brofaste øer i Danmark.

Step 4.

Har du bestilt levering af ammunitionen, skal du indsende en kopi af din våbentilladelse og dit billede-id på vores e-mail salg@jcpammo.dk – Du kan evt. bare svare tilbage på din ordrebekræftelse, som du modtager på mail efter du har godkendt din bestilling.

Step 5.

Når våbentilladelsen er modtaget, gør vi din ordre klar til afsendelse og du modtager en anmodning på mail om at betale totalbeløbet.

Step 6.

Levering

Efter vi har modtaget betalingen, afsendes ammunitionen med specialtransport (Dansk Våbentransport).

Iflg. dansk lovgivning må vi KUN levere ammunition med specialfragtmand direkte til køberen, som skal fremvise våbentilladelse og billede-id før afleveringen kan finde sted. Evt. andre på leveringsadressen må IKKE tage imod forsendelsen.

Leveringstiden vil være op til 10 hverdage, efter modtagelse af betaling og våbentilladelse.

På leveringsdagen bliver du kontaktet af chaufføren, med det forventede leveringstidspunkt på det mobil nr., som du har opgivet på bestillingen.

Ønsker du selv at kontakte Dansk Våbentransport er deres telefonnr. 28 25 23 73.

Afhentning

Har du valgt selv at afhente din ammunition, bedes du, kontakte os på tlf. 40 46 60 74 for at aftale afhentningstidspunkt.

Afhentningsadressen er:

JCP Ammunition ApS
Sofiedalvej 17
7400 Herning

Husk at medbringe våbentilladelse og billed-id.

Har du spørgsmål til købsproceduren, vores ammunition eller noget helt tredje, er du naturligvis velkommen til at kontakte os på e-mail (salg@jcpammo.dk) eller på telefon 40 46 60 74 (bedst efter kl. 17:00).

Handelsbetingelser

Du kan se vores generelle handelsbetingelser her.

Denne side bruger cookies. Ved at fortsætte accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere

Mini Cart 0

Your cart is empty.